HTML

PHULBECK

Minden, ami zenével, klippel, filmmel, könyvvel, hozzászólással, kapcsolatos téma. Meg ami jön.

Friss topikok

Linkblog

2010.07.23. 18:32 Gabor & Arpi

Stock-Aitken-Waterman


Gábor: Itt szeretnék megemlékezni a legendás Stock-Aitken-Waterman (avagy SAW mint a Fűrész .. ez nem lehet véletlen) zeneszerző trió kiváló 80'-as évekbeli munkásságáról, amiért valószínűleg zeneértő fülek alapján Nürnbergi Bíróság előtt lenne a helyük, mint kulturszociálisan befolyásoló népnemzeti diktatórikus elemekkel manipuláló irányzat, de valljuk be: ez akkor bejött...


Olyan nagy nevek kapcsolódnak a trihóz, mint Bananarama, Kylie Minogue, Jason Donovan, Rick Astley, Samantha Fox, Dead or Alive. No hölgyek, azé ki nem volt szerelmes Dzsézon donovanba, és Urak, ki nem rejszolt Szamantafoxra, de őszintén? :) 
 

 

Érdekesség, hogy a "szövegíró" Waterman, állítólag csak 38 éves korában tanult meg írni és olvasni. De majd tanult Árpi kollégám utánajárm hogy ez egy Urban Legend-e, vagy nem. Mer ha igaz, akkor durva. Akkor már értem a káljis lo-lo-lokomósont is, és megbocsátok.


Tisztelt Nürnbergi bíróság. Kérem a vádlottak felmentését. Nem tudták, hogy mit tesznek.

 

 

 

Amúgy még élnek vajon ezek?

Árpi
: Kenyéren és vízen remélem :-P
 

 

https://www.youtube.com/watch?v=NhYFuLtVJU8

Gábor: Bréking nyúz. Igaz, hogy ez régebbi bejegyzés, mint amire most utalnék, de előtte fészbúkon jelent meg tollamból, majd ezek után a Subbán(Index) a következő cikk (majd később szintén egy UFO-s cikk ugyanezen az oldalon, csak nem ismerősöm szerkeszti a Subbát? :) ) :
http://subba.blog.hu/2010/07/22/hova_tunt_a_csocs_a_modern_popzenebol

SamanthaFox, egyik tácsmijelenétenek pedig következzen egy szép képe 0:45-nél. (ha érdekel, youtubon megtalálod, ügyes vagy,mennifog. :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

:) 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zenemegegyebmegamivankritikadenyers.blog.hu/api/trackback/id/tr452171541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabor & Arpi 2010.10.01. 08:01:13

Kis ízelitő a kor zenéiből október 2.-án A Budapest Sport László Papp Arénában, ahol a szintetizátorokba csap Boy George, Rick Astley, Kim Wilde, Paul Young, Nick Kershaw.
Az átlagélerkor 49 év, szóval jó buli lesz. :) De komolyan, azért jó lehet élőben látni az egykori popikonokat. Sajnálom, hogy nem leszek ott.. :(
süti beállítások módosítása