HTML

PHULBECK

Minden, ami zenével, klippel, filmmel, könyvvel, hozzászólással, kapcsolatos téma. Meg ami jön.

Friss topikok

Linkblog

2010.09.30. 15:44 Gabor & Arpi

Lost VII / avagy van-e élet a Lost után? / Frissítve

Címkék: lost breaking 4 mission dawn jobs odd impossible lost7

2010. szeptember 30.  / Frisstíve: 2010. Október 13.                                   Gábor:

Lost VII. évad :)

Mivel a hatodik évadot még nem láttam, a többi részt meg már jó régen, újból nekiálltam a LOST című J.J. Abrams sorozatnak, egészen az elejétől. Másodszorra sem unalmas, sőt vannak benne olyan kis apróságok, kikacsintások, „húsvéti-tojások” melyeket most fedeztem fel. De ebben a posztban nem is erre térnék ki, hanem a Lost szereplők sorozat utáni szerepeinek, terveinek néztem utána, gyűjtögettem össze(vissza). Hát érdekes, egész jó kis felhozatal ígérkezik.

 

Lesz itt Sawyer mint jófiú akcióhős, magashomlok Lock és gülüszemű Benjamin nyomoznak, a koreai halászfiú pedig - Jin-  egy sorozat-remakben rendőrködik, Shannon pedig belekóstol a vér ízébe.

A többiek pedig valószínüleg felszáltak az Oceanic Airlines valamelyik 815-ös járatára.. és Eltűntek... :)

Személyes Lost kedvencem Sawyer (Josh Holloway) , J.J. Abrams producerkedése alatt készülő Mission Impossible 4-ben fogja alakítani az egyik jófiút. Nohát, csak nem összehaverkodtak a szigeten?

A főszereplő marad  Xenu főpapja, nem is értem, miért ragaszkodnak Maverick koktélkeverőgéphez, a tradíció szép dolog, de kissé már kezd ciki lenni a 80-as évek tini leányainak bálványa (tomkrúz).

A forgatások Dubaiban, Prágában, Vancouverben, és az USA-ban zajlanak, tervezett bemutató 2011.december 16. (A Scherlock Holmes 2. is erre van időzítve, így előfordulhat, hogy pár nap eltéréssel mutatják be, akkor jövőre kérem ezért az infóért nem megkövezni). Hogy hozzánk mire ér ide… ? Azt megsaccolni sem lehet… A filmet Brad Bird (A hihetetlen család, Ratatouille) rendezi.

Terry O’Quinn (John Locke) és Michael Emerson (Benjamin Linus) eleinte csak tréfálkozva tervezgették még a Lost forgatása alatt egy közös sorozat ötletét, de J.J. Abrams őket is felkarolta, és jelenleg úgy néz ki, hogy az NBC-vel köt szerződést a Bad Robot Productions (J.J. cége). A sorozat munkacíme Odd Jobs, és két nyugdíjas titkosügynökről szól, aki nem bír megmaradni a valagán, és ahelyett, hogy a hegyre járna szőlőt metszeni, visszaszáll a szakmába, nyomozgatnak gondolom, vagy ilyesmi. Én még szívesen látnám a csapatban harmadiknak a Dexter sorozat nyugdíjas FBI ügynökét, Lundy speciális ügynököt is.   :)

 

Daniel Dae Kim (Jin- Soo Kwon) valószínűleg annyira megszerette a trópusi szigetvilágot, hogy a forgatás után egyszerűen ottmaradt Hawaiion. A Fringe készítő (Kurtzman-Orci) Hawaii Five O című sorozatában kapott szerepet, mely rendőrös, krimis, lövöldözős, amerikai siker-remake, megdobva valami kis titokzatos szállal. A kép alapján apró mexikóiaknak gyártott golyóálló mellény, meglehetősen költségtakarékos, a köldökpirszing ki is lóghatna, ha lenne.
Az újragyártott sorozat első epizódját 2010 szeptember 20.-án az eredeti 1968-ban indult sorozat induló epizódjának pontosan a 42. évfordulóján vetítették. Érdekes, hogy Jin a Lost-ban egy kukkot sem beszél (eleinte) angolul, a valós
ág azonban az, hogy éppen a koreai nyelvet nyökögi, mert anyanyelve az angol. A sorozattal kapcsolatosan még érdekesség, hogy a Battlestar Galactica-s  Sharon-Boomer (meg még kitudja hogy ki vagy mi) alias Grace Park is szerepet kapott (aki kicsit le van fogyva, és nem áll jól neki). Danielt mozivásznon legközelebb 2011-ben láthatjuk a „The Killing Game”-ben Samuel L. Jackson oldalán, a főszerepben Nina Dobrev, akit meg a nálunk is sugárzott The Vampire Diaries (Vámpírnaplók) Elena Gilbertjeként ismerhetünk.

Friss hír viszont, hogy a csinos kis pofikájú napolajjal működő Shannon (Maggie Grace) a Vérszívó Patiszon kollégája mellett a Twilight-saga negyedik részében (Breaking Dawn) kap szerepet mint Irina. Hogy ki az az Irina arról halványlila fing*m sincs. A Breaking Down első részének USA-beli bemutatója 2011. november 18, a második rész tervezett ríléz dátuma meg 2010.november 16., már ha Mayáknak nem lesz igazuk, aztán elfogy a naptár arra, mert akkor valószínűleg a vetítés is elmarad. Vagy kitudja. A film forgatókönyvírója Melissa Rosenberg (A Dexter c. sorozat epizódjainak producere volt).

Aki addig sem bírná Shannon nélkül, az beletenyerlhet a már elérhető Knight and Day-ba (Kéjjel nappal), ahol is mint April Havensként tündöklik, bár csak kisebb szerepecskében. Amiben egyébként Sawyer lehetetlenküldetésnégyes cimbije Tom Cruis játsza a főszerepet, miért megy ennyire ennek a faszinak nem értem… (2010.július 15.-től megtekinthető kishazánkban is). Aki túl van a kéjjel Shannon (úgy értem a filmen…), az még megnézheti a The Experiment (A kísérlet) c. börtönös pszichothrillerben is. Amerikai DVD/ Blue-Ray megjelenés 2010.szeptember 21. A filmben szerephez jut még, Cam Gigandet, aki naaa, miben szerepelt, naaa? .. Hát a Twilight első részében még 2008-ban ő volt James. Olyan összefüggések derülnek ki, amire még a Lost legmeghökkentőbb epizódjaiban sem számítottunk volna.

  Úgy látszik a vámpírok már a spájzban vannak…
 

Update:
A Rómeó és Júlia Mercutioja egy rövid epizódszerep erejéog marad a természetfölötti jelenségeknél. Harold Perineau, azaz a sorozabeli Michael - "Visszaszerzem a fiamat, Voltot", a The Whole Truth című sorozatban kap epizódszerepet, valami médiumszerűség lesz, aki segít megtalálni az FBI-nak egy halott lány holttestét. A sorozat harmadik évadánál tart, az alapsztori, hogy egy-egy jogi ügyet láthatunk az ügyvéd, és az ügyész szemszögéből, elvileg érdekes is lehetne, ráadásil Jerry Bruckheimer producerkedése alatt vetíti az ABC, de a nézettségi statisztikák sekélyessége okán erősen esélyes, hogy hamarosan lekerül a porondról. Hacsak Michael az Odd Jobs-os ügynökökkel, és a Hawaii zsarukkal, meg nem találja Voltot...

És akkor keressünk elátkozott számokat.
 Most, hogy megírtam a posztot, nem is nehéz. Kezdjük az elején. A blog neve: Phulbeck: 8 betű, valamint az első bekezdés mellé rakott kép az Oceanic Airlines betűinek száma: 15. Az utolsó Lost epizódót május 23.-án adta le az ABC csatorna, tehát onnan indul ez a kis történet.  Sawyer a Mission Impossible 4-ben fog játszani, a tervezett bemutató 2011. december 16. A 42 éves Daniel Kim új sorozatbeli debütálása pontosan az erdeti sorozat 42. évfordulóján lesz.

Megvan minden? : 4, 8, 15,16, 23, 42

 


 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zenemegegyebmegamivankritikadenyers.blog.hu/api/trackback/id/tr612334881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Esztrillian 2010.10.01. 08:31:17

Lám-lám, milyen kicsi a világ, hisz a végén mindig összeérnek a szálak...
Azért azt sajnálom, hogy a missonimpásziböl 4-ben Sawyer jófiú lesz, mert nekem jobban bejön undok, cinikus, kiállhatatlan, gunyoros szerepben. Az illik igazán hozzá.
John Locke-ot is bírom, és hát special agent Lundy kiváló tagja lehetne a csapatnak, de szerintem igencsak aggódna (jogosan) a másik két szereplő, hogy elcsábítgatná előlük a sorozatbeli fiatal nyomozónőket. :-))
Hogy Jin nem is tud koreaiul? Mennyi félreértést és elnáspágolást megspórolhatott volna a Lost-ban, ha ez hamarabb eszébe jut.
Senon pedig szerintem beleillik a vámpír-környezetbe, az a tény, hogy jól tudja szívni az idősebb pasik illetve a mostohabátyja vérét, már a sorozatban is kiderült. ;-)

Kíváncsian várom az új bemutatókat!

Addig is azt hiszem, elsétálok a sarki lottózóba és megteszem az elátkozott számokat... a körülöttem élőktől előre is elnézést kérek... ;-)

Esztrillian 2010.10.01. 08:44:51

Azért azt kicsit sajnálom, hogy Sawyer jófiú lesz a missonimpászibölben, mert nekem jobban bejön undok, kiállhatatlan, cinikus, gunyoros bunkóként. :-)
John Locke és a kis gülüszemű emberke biztos nem örülnének, ha látnák, hogy special agent Lundy elhalássza előlük a fiatal, csinos nyomozónőket. :-)
Szegény Jin, ha hamarabb eszébe jut, hogy ő nem is tud koreaiul, angolul viszont annál jobban, elkerülhetett volna jó pár félreértést és elnáspágolást.
Senon szerintem remekül beleillik a vámpírkörnyezetbe, mert az már a Lost-ban is kiderült, hogy jól tudja szívni az idősebb pasik, és a mostohabátyja vérét. ;-)

Kíváncsian várom a bemutatókat!

Addig is azt hiszem, hogy elsétálok a sarki lottózóba és megteszem az elátkozott számokat... a körülöttem élőktől előre is elnézést kérek... ;-)

Esztrillian 2010.10.10. 10:11:05

Halihó kedves Sorozatkedvelő úr,

érdeklődnék, hogy pl. Dexterről, aki nem más, mint a kedvenc sorozatgyilkos apukám, mikor olvashatunk valami érdekfeszítő irományt? :-)
Már elkezdődött az új évad!
www.sho.com/site/dexter/home.do

Ajánlom szíves figyelmébe... ;-)

Esztrillian
süti beállítások módosítása